top of page
4F6A1922_H_300-REV.jpg

BUSINESS SUPERPOWER

Fra tvivl til enestående business-koncept

Med din business superpower:

- driver du din virksomhed i fuld overensstemmelse med den, du er

- udfører du dit virke i fuld tillid til Universet

- udlever du din mission og giver din gave til verden

- er du vedholdende med en ustoppelig indre drivkraft

- er du urokkelig i troen på dig selv og dit virke

- brænder du igennem og stikker ud fra mængden

- er du en magnet for din målgruppe

Vælg mellem:

 

Hvis du gerne vil dykke dybere ind i din egen business superpower, så tag et kig på de her forløb, som varierer lige fra det lille online gør-det-selv-kursus til det helt store mentorforløb:

Card_image-700x380px.jpg

Få 3 afprøvede elementer, der styrker vitale sider af dig, så du nemt undgår den tvivl, der af og til (og måske ofte) dukker op i din hverdag som selvstændig.

Onlinekursus uden live elementer

Card_image03a.jpg

 

Lær, hvordan du ”får Universet på din side” og åbner op for langt større flow, lethed og synkronicitet, så du nemt kommer i mål med dine planer og strategier.

Onlinekursus uden live elementer

Card_image-700x380px.png

 
I takt med at du lander din business superpower, vil du opleve en fantastisk følelse af at lande i din virksomhed, hvor det er nemt at skabe dit enestående business-koncept.
Online og live 1:1 med Merisa

Card_image-BA-700x380px.png

 

På Business Ascension kommer du i mål med din business superpower og dit enestående business-koncept, imens du drastisk øger din bevidsthed og bygger en urokkelig indre struktur af power.

Online og live 1:1 med Merisa

Lise.jpg

Af hjertet tak!!!

Dine evner til at guide mig ind i kernen af, hvad der er min helt egen unikke super power er sjældne. Jeg har (målrettet) igennem de sidste 6 år forsøgt at finde mit arbejdsmæssige livsformål, hvor jeg har taget utallige kurser både fysiske og online, fulgt utallige personer der giver lovning på at finde ens livsformål, læst adskillige bøger, været til clairvoyant og meget mere, men du og dine værktøjer, må jeg sige, er helt og aldeles unikke!

Jeg har nu ikke kun fundet min helt specielle super power, du har også givet mig hele fundamentet til at kunne starte min egen virksomhed op, hvor den er lynende skarp og som ikke noget andet på markedet. Jeg er dig dybt taknemmelig!!

Lise Symington

Adfærds- og kommunikationsafkoder

carina-B900px.jpg

Wow!! Bliver jeg nød til at sige. Jeg er meget bevidst om mine værdier, kvaliteter, kompetencer og hvad jeg ønsker her i livet. Og jeg ved præcis, hvilke standarder og niveau jeg går efter. Derfor er jeg så overrasket over, hvad du fik frem i mig ved dette fantastisk forløb.

Jeg sidder tilbage med en forståelse af, hvorfor jeg har det Why, jeg har. Og en kæmpe selvtillid og tro på, jeg kan hjælpe rigtige mange kvinder med mit bidrag. Det er lige som om alle grundsten falder på plads, det har virkelig hjulpet mig, til at finde alt det bedste frem i mig og det jeg står 100% for. Og ikke mindste at turde gå med det. Jeg kan mærke det er rigtig, helt inden i hjertet. Det har gjort det meget nemmere at få mit budskab ud, uden at bruge meget energi eller overtænke, fordi det kommer jo indefra min kerne. Jeg er mit produkt.

Du er fantastisk kompetent til det du laver og utrolig behagelig og tillidsfuld at tale med. Jeg har brugt rigtig mange penge på mange kurser og mentorer, men her hos Merisa, fandt jeg ind til min sande kerne, tak

Jeg vil anbefale dette forløb til alle, som ønsker at finde deres indre business super power frem, så de tør stå autentisk frem og komme ud i verden med deres budskab og hjælpe en masse, som har brug for lige præcis dit budskab.

Carina Rosendahl

Coach & stylist

www.carinarosendahl.dk

Bliv én gang for alle sikker på dig og din mission, så du legende let kan udøve din superpower og komme i mål med din virksomhed
- uden nogensinde igen at lade dig stoppe af tvivl.

bottom of page