top of page
4F6A1922_H_300-REV.jpg

BUSINESS SUPERPOWER

Fra tvivl til enestående business-koncept

Med din business superpower:

- driver du din virksomhed i fuld overensstemmelse med den, du er

- udfører du dit virke i fuld tillid til Universet

- udlever du din mission og giver din gave til verden

- er du vedholdende med en ustoppelig indre drivkraft

- er du urokkelig i troen på dig selv og dit virke

- brænder du igennem og stikker ud fra mængden

- er du en magnet for din målgruppe

Du har ikke landet din business superpower, hvis du sidder fast i det her:

Du er soloselvstændig.

Du er ambitiøs.

Du har noget på hjerte.

Men du har ikke rigtig opnået de resultater og de mål, du satte dig for, da du valgte at blive selvstændig.

Lidt for tit tænker du noget à la:

  • "Åha, hvorfor kommer jeg altid i tvivl, om det er det rigtige, jeg tilbyder og fokuserer på i min virksomhed?"

.

  • "Gid jeg vidste, hvad jeg er bedst til, så jeg kunne fokusere og satse kun på det!"

.

  • "Jeg orker ikke at træde vande mere og prøve lidt her og lidt der. Nu VIL jeg sg* ud over rampen!"

.​

  • "Nu skal det simpelthen være slut med at være i tvivl, for nu VIL jeg have den virksomhed, der bare er MIG! Men hvordan pokker gør jeg?"

.

  • "Jeg er skidebange for at ramme ved siden af (igen!) i min virksomhed!"

.

  • "Skal jeg bare opgive det hele (og få mig et job)?"

.

  • "Jeg drømmer bare om at gå ind i mit lys og udfolde mig med ALT, hvad jeg er!"

Lidt for tit skeler du til, hvad andre selvstændige gør og siger – ”de lykkes jo”.

Lidt for tit kaster du dig ud i nye måder at markedsføre dig.

Lidt for tit hopper du med på challenges, bootcamps og andre trends.

Men hånden på hjertet: dét virker jo ikke.

Du bliver kun mere forvirret. Og så er den onde spiral godt i gang. Får du den ikke stoppet, kan det ende med, at du beslutter at lukke din virksomhed. Og det er ikke kun din virksomhed, du lukker.

Du lukker for DIG.

Hvad er konsekvensen af det?

Er det der, du har lyst til at ende?

Nej, det tænkte jeg nok, og det behøver du heldigvis heller ikke. Her kan du få fingrene i mit minikursus om den største showstopper i din virksomhed, nemlig den altfortærende tvivl, så du kan:

- drive din virksomhed i fuld overensstemmelse med den, du er

- udføre dit virke i fuld tillid til Universet

- udleve din mission og give din gave til verden

- være vedholdende med en ustoppelig indre drivkraft

- være urokkelig i troen på dig selv og dit virke

- brænde igennem og stikke ud fra mængden

- være en magnet for din målgruppe

 

Kurset koster dig ikke andet end din mailadresse, og du bliver tilmeldt mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde når som helst.

Nysgerrig på mere?

Hvis du gerne vil dykke dybere ind i din egen business superpower, så tag et kig på de her forløb, som varierer lige fra det lille online gør-det-selv-kursus til det helt store mentorforløb:

Card_image-700x380px.jpg

Få 3 afprøvede elementer, der styrker vitale sider af dig, så du nemt undgår den tvivl, der af og til (og måske ofte) dukker op i din hverdag som selvstændig.

Onlinekursus uden live elementer

Card_image03a.jpg

 

Lær, hvordan du ”får Universet på din side” og åbner op for langt større flow, lethed og synkronicitet, så du nemt kommer i mål med dine planer og strategier.

Onlinekursus uden live elementer

Card_image-700x380px.png

 
I takt med at du lander din business superpower, vil du opleve en fantastisk følelse af at lande i din virksomhed, hvor det er nemt at skabe dit enestående business-koncept.
Online og live 1:1 med Merisa

Card_image-BA-700x380px.png

 

På Business Ascension kommer du i mål med din business superpower og dit enestående business-koncept, imens du drastisk øger din bevidsthed og bygger en urokkelig indre struktur af power.

Online og live 1:1 med Merisa

Lise.jpg

Af hjertet tak!!!

Dine evner til at guide mig ind i kernen af, hvad der er min helt egen unikke super power er sjældne. Jeg har (målrettet) igennem de sidste 6 år forsøgt at finde mit arbejdsmæssige livsformål, hvor jeg har taget utallige kurser både fysiske og online, fulgt utallige personer der giver lovning på at finde ens livsformål, læst adskillige bøger, været til clairvoyant og meget mere, men du og dine værktøjer, må jeg sige, er helt og aldeles unikke!

Jeg har nu ikke kun fundet min helt specielle super power, du har også givet mig hele fundamentet til at kunne starte min egen virksomhed op, hvor den er lynende skarp og som ikke noget andet på markedet. Jeg er dig dybt taknemmelig!!

Lise Symington

Adfærds- og kommunikationsafkoder

carina-B900px.jpg

Wow!! Bliver jeg nød til at sige. Jeg er meget bevidst om mine værdier, kvaliteter, kompetencer og hvad jeg ønsker her i livet. Og jeg ved præcis, hvilke standarder og niveau jeg går efter. Derfor er jeg så overrasket over, hvad du fik frem i mig ved dette fantastisk forløb.

Jeg sidder tilbage med en forståelse af, hvorfor jeg har det Why, jeg har. Og en kæmpe selvtillid og tro på, jeg kan hjælpe rigtige mange kvinder med mit bidrag. Det er lige som om alle grundsten falder på plads, det har virkelig hjulpet mig, til at finde alt det bedste frem i mig og det jeg står 100% for. Og ikke mindste at turde gå med det. Jeg kan mærke det er rigtig, helt inden i hjertet. Det har gjort det meget nemmere at få mit budskab ud, uden at bruge meget energi eller overtænke, fordi det kommer jo indefra min kerne. Jeg er mit produkt.

Du er fantastisk kompetent til det du laver og utrolig behagelig og tillidsfuld at tale med. Jeg har brugt rigtig mange penge på mange kurser og mentorer, men her hos Merisa, fandt jeg ind til min sande kerne, tak

Jeg vil anbefale dette forløb til alle, som ønsker at finde deres indre business super power frem, så de tør stå autentisk frem og komme ud i verden med deres budskab og hjælpe en masse, som har brug for lige præcis dit budskab.

Carina Rosendahl

Coach & stylist

www.carinarosendahl.dk

Som selvstændig gennem mange år kender jeg selv kun alt for godt til at blive fanget af tvivl og frygt og føle mig tvunget til at sætte farten drastisk ned i min virksomhed.

Men jeg har erkendt, at det hele jo er noget, der foregår indeni mig, og at det derfor er noget, jeg selv kan ændre indefra.

Det har jeg fantastiske erfaringer med, og jeg opdagede, at jeg både var hurtig og effektiv til at hive mig selv ud af de værste "følelsesfængsler" og altså også den onde spiral af tvivl, som er så irriterende for vores virksomhed.

Derfor har jeg udviklet en metode, der trin for trin lærer dig at gøre det samme.

Læs mere om metoden her.

4F6A1938_H_sh_300-810x810px-RUND.jpg

Bliv én gang for alle sikker på dig og din mission, så du legende let kan udøve din superpower og komme i mål med din virksomhed
- uden nogensinde igen at lade dig stoppe af tvivl.

bottom of page