top of page

BLIV PROFESSIONEL
KRYSTALBEHANDLER

100 % online uddannelse.

Som krystalbehandler hjælper du mennesker til øget klarhed, et bedre mindset og manifestation af deres drømme, og du hjælper mennesker og dyr til balance, flow og velvære i både den fysiske krop og de øvrige legemer.

Tilbyder du anden behandlingsform, så kan du effektivt supplere denne med krystaller krystalhealing og krystalterapi.

Dobbelttermineret bjergkrystal med klorit

 

Uddannelsen er skabt til dig, der:

 

 • elsker krystaller og mærker deres gavnlige effekt

 • vil lære at forløse krystallernes store potentiale

 • gerne vil arbejde professionelt med krystaller til gavn for mennesker, dyr og naturen

 • ved, at du er energi-/lysarbejder

 • drømmer om at give din gave til verden

 • er i eller godt på vej ind i den nye tid

 • ønsker at hjælpe andre ind i den nye tid

 • HVAD ER HØJERE BEVIDSTHED
  Højere bevidsthed er din højtvibrerende og fintfølende bevidsthed - din sjælsbevidsthed. Som fysisk inkarneret udvikler du din bevidsthed fra det fysiske niveau, dvs. dine sanser og vågne tilstand, gennem dine følelser videre til opmærksomhed på dine tanker, til du vækker dine højere sanser (i daglig tale dine clairvoyante evner, som udover klarsyn kan være klarhørelse, klarlugt, klarsmag, klarviden, klarfølelse m.m.). Du vil nu have en stærk intuition, og alt efter om du bruger denne aktivt, vil din bevidsthed øges. Udviklingen stopper aldrig - det kaldes også ascension, dvs. opstigning. At have en højere bevidsthed er at være vågen på alle planer, at have høje vibrationer og at være trådt ind i den nye tid. ​At opnå en højere bevidsthed og træde ind i den nye tid og energi betyder, at du har skabt balance mellem de feminine og maskuline energier ved at have modet til at udfordre dig selv på flere måder, bl.a. at: ​ - lytte til din intuition - handle på din intuition - udleve dine kerneværdier Når du øver dig på de tre ting og bliver bedre og bedre til at mestre dem, vokser balancen mellem dine feminine og maskuline energier. I den proces vokser din selvindsigt, selvtillid og selvværd, du bryder med dogmer og ”plejer”, du bliver din egen autoritet og tager ansvar for dig selv og dit liv. At tage ansvar for dig selv betyder, at du lærer dine skyggesider at kende, og at du rummer dem, og at du kigger nysgerrigt og ærligt uden fordømmelse på dig selv. ​ Du vil opnå en stor indre styrke og fred, og som din selvindsigt vokser, vokser din indsigt i altings sammenhæng, og du mærker, at alt og alle er forbundet. Du erkender helt ind i sjælen, at alt sker af en dybere årsag (at der er en mening med alt), og du oplever en stadig større synkronicitet i dit liv. ​ Denne udvikling åbner samt styrker din forbindelse til din højere bevidsthed og til universet, og du løfter dig mere og mere ind i den nye tid og den 5. dimension, hvorfra du er et lys, der påvirker verden positivt med din blotte tilstedeværelse. Resultatet er, at du frit og trygt indtager din retmæssige plads i verden, hvor du skinner dit guddommelige lys og med lethed giver din gave til verden. Din superpower er sluppet fri!
 • HVORFOR JEG VIL HJÆLPE DIG
  Mennesker med høj bevidsthed har en højere vibration og har en større positiv virkning på deres omgivelser end mennesker med lavere bevidsthed. Behovet for mennesker med så høje vibrationer, at de er strålende lys, der påvirker verden positivt med deres blotte tilstedeværelse, er enormt her i den nye tid, fordi sådanne mennesker er med til at løfte andre mennesker ind i den nye tid. Jeg følger et stærkt indre kald til at bidrage til dette, og jeg tror på, verden bliver bedre, når mennesker vågner, bliver bevidste, skruer op for dem selv og opnår en højere bevidsthed. Når du lever ud fra en højere bevidsthed, så: er der ikke længere plads til autopiloten og 'plejer' - de to største ”syndere” i en ubevidst tilværelse - og du tager bevidst stilling til dit liv mærke du dig selv tydeligt, og du formår at elske samt passe på dig selv har du et højt niveau af selvværd, selvtillid og selvrespekt har du hul igennem til dit højere selv og højere bevidstheder omkring dig tager du ansvar for dit liv, dine beslutninger og handlinger manifesterer du nemt og kan nemt opnå det, du drømmer om er du passionsdrevet og disciplineret oplever du, at hele dit liv (fremfor blot øjeblikke) er i synkronicitet Verden har i høj grad brug for bevidste mennesker med en stabil og stærk kontakt til deres højere selv, som er godt på vej ind i den 5. dimension, og det er min mission at bidrage til den udvikling.
 • HVORDAN JEG HJÆLPER DIG TIL HØJERE BEVIDSTHED
  Meget kort fortalt hjælper jeg dig til en stadig højere bevidsthed via: feltåbning til universbevidsthed kanalisering og clairvoyance (mine stærkeste klarsanser er klarviden og klarhørelse) mine afprøvede & effektive metoder i personlig udvikling Vi gennemgår dig fra A til Z, så du får belyst alt det, der hæmmer dig - skyggesider, begrænsende overbevisninger, traumebindinger, uforløste tanke- og følelsesmønstre, et uhensigtsmæssigt mindset m.m. - og alt det, der i sandhed er dig - dine kerneværdier, dine kompetencer, dine drømme og passioner, din unikke gave til verden, dit livsformål. Herefter sætter vi ind med healing, meditationer, øvelser m.m., præcis hvor du har brug for det, for at øge dine vibrationer så meget som muligt.
 • MINE KOMPETENCER OG VÆRKTØJER
  Min kompetencer spænder bl.a. over: energiarbejde og det åndelige/spirituelle virke (bl.a. kanalisering, DNA-aktivering, ascension og de universelle love) virksomhedskommunikation, branding og journalistik iværksætteri og virksomhedsdrift psykosomatik og personlig træning i fitness Jeg har stærke klarsanser og en overdreven evne til at spotte diskrepans i menneskers adfærd, en evne der gør mig i stand til at spotte alle dine blinde vinkler. Jeg arbejder indgående med menneskers følelser, mønstre og kerneværdier, som er nøglen til den enkeltes livsformål og mission, og det løfter jeg op i en ny og højere bevidsthed hos dig. Når vi kombinerer det med branding, skiller du dig ikke bare ud på markedet, du stråler! Jeg har lavet både fysiske og online kurser og uddannelser siden 2017, jeg har bl.a. uddannet krystalbehandlere siden 2018. Jeg tog mit første spirituelle kursus i slutningen af 1980'erne, og der har været mange siden da. Jeg har drevet forskellige virksomheder lige fra butik til webshop og var selvstændig for første gang tilbage i 1990'erne. Jeg er uddannet journalist og har arbejdet på en række jyske avisredaktioner, og jeg har været ansat som virksomhedskommunikatør i forskellige virksomheder. Jeg er uddannet personlig træner og har haft min daglige gang i de fleste fitnesscentre i København. Herudover har jeg været politisk aktiv med en daglig gang på Christiansborg, og jeg har læst jura. I min fritid har jeg bl.a. sunget og spillet i bands, sunget opera, været skuespiller, tegnet, malet og læst en masse.
 • MIN DEPRESSION VISTE MIG VEJEN
  Som barn og teenager var jeg ”tilpasset”. Jeg prøvede at passe mig til, så jeg ikke gjorde nogen vred eller ked af det. Jeg boede i et snævert bur af angst og turde næsten ikke bevæge mig af frygt for konsekvenserne. Måske ikke så underligt set i bakspejlet, så begyndte jeg at lide af depression, da jeg var omkring 14 år. Hverken jeg eller min familie var dengang klar over, at det var depression; vi gik vel ud fra, at det var hormonelt betinget, så der blev ikke gjort noget ved det. Mit liv blev mørkere og mørkere, og meningen med det forsvandt. Jeg følte mig som en tom og meningsløs skal og var stadig ikke klar over, at jeg var havnet i en meget svær klinisk depression. Tvunget til at finde bare den mindste smule mening med livet (alternativet var døden) begyndte jeg som teenager at søge dybt, både i mig selv og i eksistentielle emner. Det var ligesom et kald, der kom indefra. Fra at være troende kristen gik jeg over i ateismen og satte spørgsmålstegn ved alt, og min nysgerrighed (som i øvrigt var en af hovedårsagerne, til at jeg valgte livet) ledte mig ad spændende veje udi den spirituelle verden. Gennem årtier søgte, læste og uddannede jeg mig, før det gik op for mig, at ægte livsglæde handler om at være tro mod sig selv. Og det kan man kun være, når man kender sig selv. Over årene havde jeg bl.a. uddannet mig til krystalhealer, personlig træner, journalist og virksomhedskommunikatør, og med min åbning "opad til" blev jeg ledt ud af min depression via veje og omveje, som jeg nu har dissekeret og komprimeret til brugbare værktøjer og metoder til gavn for andre. Hele processen - altså de mange år med depression, søgen og finden - hev mig igennem de lavere emotioner og mit lavere selv, og jeg fandt frem til mit højere selv og højere bevidsthed. I takt med at jeg efterlevede min intuition og var tro mod mig selv, øgede jeg min vibration og blev mere og mere tillidsstyret fremfor frygtstyret og trådte ind i det, mange kalder 5. dimension, og videre. Udviklingen stopper aldrig - det kaldes også ascension, dvs. opstigning. Nu hjælper jeg andre med bevidst ascension, så de kan tage rejsen til højere bevidsthed og slippe deres superpower fri i deres virksomhed - til gavn for hele verden.
Hvad du får ud af
Hvorfor krystaller
Krav
Mød din underviser
Katrine Friis

Katrine Friis

Jeg valgte denne uddannelse fordi jeg kunne mærke, at det var præcis det jeg havde brug for... Med uddannelsen har jeg oplevet flow og lethed som lysarbejder (noget nyt), og jeg har oplevet uddannelsen som positiv, kærlig, rart og tryg.

Merise kan rumme alle på en god og respektfuld måde. Jeg har taget en del uddannelser, men har følt mig ekstra godt tilpas på denne.

Jeg følte meget stærkt for at melde mig og det er sjældent det sker. Jeg har fået energi på at praktisere 1-1 sessioner på en ny måde, og under uddannelsen har jeg forfinet mine kompetencer. ❤️ Jeg har udviklet mine evner og er blevet bedre til at passe på mig selv. Jeg har også fået "hjælp" til at få mine klienter og mig selv til ny tids energi.

Jeg kan VARMT anbefale dette forløb både professionelt og personligt. Det er hjertevarmt og berigende og hamrende relevant.

Ann Lethin

Ann Lethin

Merise er med sin visdom og sprudlende personlighed en fantastisk og nærværende formidler der er meget givende som underviser. Hendes produkter i krystalskolen er superprofessionelle og med max kvalitet - altså det bedste af det bedste.

Uddannelsen har gjort at jeg er kommet meget bedre i kontakt med min intuition og dermed taget livtag med og blevet tryg i at behandle intuitivt. Den metode giver mig stor frihed i at behandle og virkningen for klienten, oplever jeg, bliver større end hvis jeg har nogle klare regler og metoder jeg skal holde mig til. Selvfølgelig har det været godt at få grundviden - og derudover har jeg gennem uddannelsen udviklet den behandlingsform, jeg tilbyder nu.

Jeg kan i den grad anbefale Merise's uddannelser, hvis du gerne vil tage ansvar og ejerskab for din egen udvikling.

Pia McCormack

Pia McCormack

Jeg mødte Merise på en messe efter en veninde havde fortalt om uddannelserne. Den intense og strålende energi måtte jeg simpelthen have mere af :-)

Jeg har bestemt en følelse af at have udviklet mig så meget at mit liv er blevet i bedre balance samtidig med at jeg har udført skønne behandlinger.

I det halve år under Merises vejledning har jeg mødt rigtig mange skønne kollegaer og anderledes klienter.

Det at stifte så dybe bekendtskaber med de skønne sten & krystaller gør også at jeg har stor tillid til mit liv og til det klienterne har brug for. Jeg har også fået langt større kendskab til mine hjælpere og vejledere.

Millioner gange TAK.

Krystalbehandling
Opbygning

Uddannelsens opbygning

 

Uddannelsen er 100 % online og består af:

 • 1 velkomstmodul

 • 9 KBU-moduler inkl. prøver

 • 1 selvudviklingsmodul

 • 1 businessmodul

 • 1 øveforløb inkl. feedback

 • Adgang til en lukket Facebookgruppe

 • Eksamensforløb inkl. evalueringssamtale

 • Diplom

Moduler

 

Moduler

Modulerne foregår online, dvs. du finder dem online på Simplero. Modulernes lektioner består af pdf- og lydfiler og et mindre antal videoer.

Efter tilmelding har du adgang til velkomstmodulet, som er spækket med information i forhold til uddannelsens forløb, og hver 14. dag herefter frigives næste modul.

Du kan tage modulerne i dit eget tempo, og lige præcis når det passer dig - du har et helt år til din rådighed - på den måde sparer du transporttid, bøvl og ikke mindst kalenderdage, der "clasher" med uddannelsen. 😊

Du kan selvfølgelig gennemgå modulerne igen og igen alt efter dit behov.

Hvert modul slutter af med en lille prøve, der sikrer, at du har været igennem samt forstået stoffet. Du kan tage prøven om og om, lige så tosset du vil - jeg kan ikke se dit resultat. ;-)

MODUL 1

Sten og krystaller

Forskellen på sten og krystaller; mineraler og mineralklasser; krystallers atomare opbygning og geometri; kvartsgruppen; kunstige, bearbejdede og giftige krystaller; sten og krystallers navne; at undgå at blive snydt

MODUL 2a

Din personlige og spirituelle udvikling

Dit personlige tema; dine kerneværdier; din persontype; din historie; dine styrker og svagheder

MODUL 2b

Dit virke, din business og din gave til verden

Dine drømme og passioner; din genizone; dine kompetencer; dit budskab; din målgruppe; dit visuelle udtryk og dit virksomhedsnavn; din prissætning; din foretrukne metode til markedsføring; din plan for dit virke; etik; penge-mindset

Bonus #1: E-bøger om pengemindset

Bonus #2: Nyhedsbreve v/ Maj Ølting

Bonus #3: Kend dine penge v/ Carina Svendsen

Bonus #4: Få balance mellem job og virksomhed v/ Lone Thurøe

MODUL 3

Dit fundament for energiarbejde med krystaller

Din intention og intuition; intuition og clairvoyance; din universelle bevidsthed og intuition; sådan vælger du sten og krystaller; den nye tid; grounding og beskyttelse; sten og krystallers farver og betydning; rensning af sten og krystaller

MODUL 4

Fundamentet for energiarbejde med klienter

De universelle love ift. healing; de universelle love ift. manifestation; energikroppen og psykosomatik; klientens terapeutiske røde tråd; tidligere liv; barndommen og det indre barn; reinkarnation; karma; karmisk familie og soulmates

MODUL 5

Krystalhealing

Healing og selvhealing med krystaller; naturligt healende krystaller; healingsforløb med klient; forskellige healingsmetoder; scanning af energikroppen; healing med krystallayouts; hent krystalenergier ind uden krystaller; fjernhealing med krystaller; duft (Aura Soma); krystalhealing på dyr

MODUL 6

Krystalterapi og healing

Krystalessenser; krystalgrids; programmering af krystaller; forvandling af energier og ændring af mindset; mønstre og symboler

MODUL 7

Krystalterapi: clairvoyance og divination

Krystalreading; divination med krystaller, orakel- og tarotkort; tolkning og videregivelse af budskaber

MODUL 8

Flere metoder i krystalbehandling

Bevidsthed og bevidstheder (bl.a. engle, mestre og devaer); kontakt til healingsbevidstheder (bl.a. skytsånder, hjælpe- og healingsånder, guider og engle); krystallens væsen; naturterapi med krystaller; krystalamuletter

MODUL 9

Krystaller og omgivelserne

Feng shui med krystaller; altre og krystaller; renselse af steder med krystaller; placering af krystaller

MODUL 10

Flere muligheder med krystaller

Essentielle olier med krystaller; massage, afslapning, skønhed og velvære med krystaller; regression med krystaller

Bonus: Skønhedskrystaller v/ Olympia Strunch

Ametyst
Ingrid_Kolind_Holm-1000x1000px.jpg

Ingrid Kolind Holm

Jeg havde søgt forskellige former for healing-uddannelser og blev tiltrukket af dig, Merise, og krystallerne.

Jeg var lidt betænkelig ved at der var online undervisning. Men det er fint at vi har haft øvedage og messedag og at vi kan booke samtaler med dig.

På trods af at det er online undervisning har jeg oplevet uddannelsen super fin, også med Facebook-gruppen hvor vi kan dele oplevelser med hinanden og med dig, hvor vi kan stille stille spørgsmål.

Jeg har lært at bruge min intuition og stole mere på den og har udviklet mig bl.a. ved at arbejde med mine kerneværdier. Jeg kan anbefale uddannelsen og Merise :-)

Brigitte Brik

Brigitte Brik

Jeg valgt denne udd. fordi jeg elsker krystaller, kunne mærke deres energi - og at de anmodede mig om at arbejde mere højfrekvent med dem. Jeg føler de er "gamle venner".

Jeg har fået en udvidet bevidsthed omkring krystaller og ser dem som samarbejdspartnere og motivatorer i mit eget liv. Jeg havde en tung periode med min venindes sygdom og død, hvilket fik mig til at skubbe min udd., - det var supergodt og rigtigt. Udd. har endvidere gjort mig mere bevidst om hvordan mine særlige kompetencer er skruet sammen - også ift. min virksomhed. Merise er eminent til at få mig til at "se tingene fra nye vinkler" - sådan at mine dybe værdier og visdoms-spots accelererer!

Merise og Krystalskolen har mine bedste anbefalinger!

Testimonial-Tine_Pinit_Christiansen-Web.

Tine Christiansen

Jeg valgte denne uddannelse pga min lidenskab til krystallerne, og fordi den er online.

Under uddannelsen har jeg fået en enorm udvikling i mig selv og hvad jeg egentlig står for. Jeg har oplevet at møde skønne mennesker med samme lidenskab og dig Merise, vejledt klienter med dyb viden. At jeg har kunnet tage modulerne i mit eget tempo. Tilpas og lige som det skulle være.

Jeg har udviklet mig meget under uddannelsen, blevet mere selvstændig. At stå i mit lys. Dybere viden til krystallerne, og samarbejdet.

Jeg kan bestemt anbefale både uddannelsen og Merise. Vigtig viden at tage sig tiden til at nørde med krystallerne.

Prøvebehandlinger

Inden eksamen skal du have afprøvet det lærte ved minimum 20 prøvebehandlinger. De fleste går i gang med prøvebehandlingerne efter modul 6, og du er velkommen til at lave flere prøvebehandlinger i én, dvs. når du har en prøveklient, så kan du både lave en krystalhealing og udføre en af terapiformerne på vedkommende i samme session.

Du må også gerne have nogle af dine prøveklienter i forløb hos dig, så de f.eks. får 3-5 prøvebehandlinger i alt af dig; dette giver dig god erfaring med resultatvurdering og opfølgning.

Du skal dokumentere dine prøvebehandlinger, hvilket du får mere information om efter tilmelding.

Øveforløb

Når du er klar, engang efter modul 7 og mindst en måned før eksamen, skal du udføre et dokumenteret online øveforløb, hvor du afprøver det lærte på mindst 2 forskellige prøveklienter.

Du skal bl.a. udføre samt dokumentere:

- forskellige krystalhealinger

- forskellige terapimetoder

Dine prøveklienter besvarer et online spørgeskema, som jeg modtager, og herefter får du min feedback og vurdering af dig som krystalbehandler inkl. eventuelle udviklingspunkter.

Forskellen på prøvebehandlinger og øveforløb

Kort fortalt er forskellen på prøvebehandlingerne og øveforløbet, at prøvebehandlingerne ikke skal filmes og fotograferes, og at prøveklienterne ikke skal besvare et spørgeskema. Prøvebehandlingerne er der, hvor du i dit eget tempo afprøver det, du har lært, ved at øve dig på en række forskellige prøveklienter, så du kan blive klar til øveforløbet, som er der, hvor du demonstrerer over for mig, hvor langt du er kommet.

Øveforløbet er min mulighed for at vurdere dine kompetencer og dermed give dig konkret feedback, så du kan blive klar til eksamen.

Du får meget mere information om prøvebehandlinger og øveforløb efter tilmelding samt løbende efter dit behov.

Lukket Facebookgruppe

Når du tilmelder dig krystalbehandleruddannelsen, får du adgang til en lukket Facebookgruppe sammen med de øvrige elever, hvor I kan sparre og netværke med hinanden, og her deltager jeg også og besvarer spørgsmål m.m.

Efter uddannelsen flyttes du og de andre elever fra denne gruppe over i en lukket gruppe for Krystalskolens tidligere elever, hvor du har rig mulighed for at netværke og sparre med andre dygtige krystalbehandlere.

Eksamen

Uddannelsen slutter af med et online eksamensforløb, som består af en dokumenteret krystalbehandling på en prøveklient, en skriftlig opgave samt en samtale med mig.

Herefter modtager du dit diplom og er certificeret krystalbehandler.

OBS! Du skal have taget eksamen inden for 1 år efter din uddannelsesstart. Nærmere dato aftaler du med Merisa.

Mentorforløb - mulighed for 1:1-sessioner

Som elev på krystalbehandleruddannelsen har du mulighed for at tilkøbe online 1:1-sessioner med mig efter behov.

OBS! Du får tre sessioner med gratis som bonus, når du tilmelder dig. 😊

Her får du personlig undervisning med kanaliseret viden og visdom til dig fra højere bevidstheder, dine egne guider m.fl., ligesom du vil få clairvoyante svar på dine spørgsmål.

Så selvom uddannelsen foregår online, vil du med 1:1-sessionerne opleve, at du får en meget mere personlig undervisning, end man normalt får på uddannelser med månedligt fremmøde, og vi går både tæt og dybt, så du rykker dig til helt nye højder.

Det er faktisk et mentorforløb, du får med 1:1-sessionerne, men til en langt lavere pris end normalt, når du er tilmeldt krystalbehandleruddannelsen.

Når du har købt en eller flere sessioner, får du et link til en online kalender, hvor du booker den tid, der passer dig. Efter sessionen får du tilsendt en lydoptagelse af den.

Sted

Hjemme hos dig selv, eller hvor du nu har lyst. :-)

Pris

20.000 kr. + moms

Kan også betales i rater.

Du er endeligt tilmeldt dig, når din betaling er registreret. Se betingelserne for afmelding her.

Forbehold for ændringer.

Inkluderet i prisen er:

 • Undervisning v/ Merisa McDowall

 • Undervisningsmateriale

 • Både nuværende og kommende bonus-undervisning og bonus-materiale

 • "Evig" adgang til uddannelsens medlemsside i Simplero

 • 1 øveforløb inkl. feedback

 • Deltagelse i den lukkede Facebookgruppe

 • Eksamen inkl. evalueringssamtale og diplom

 • Bonusser - se dem her

Husk: Du er altid velkommen til at få en snak med mig, inden du beslutter dig. Bare send mig en mail, så vi kan aftale et tidspunkt. 😊

Mere info

Umiddelbart efter tilmelding modtager du en mail med en masse praktisk information, og det er en rigtig god ide at gemme denne mail under hele uddannelsesforløbet.

Du skal regne med hjemmearbejde i form af bl.a. læsning, opgaver, prøver og prøvebehandlinger samt evt. ekstra udgifter til krystaller, alt efter hvilke du allerede selv har og gerne vil have.

Det er en god ide, at du undervejs mærker efter, om du gerne vil op på Krystalmesterniveau - læs her, hvad en Krystalmester er.

Du finder flere spørgsmål og svar i FAQ.

Du kan også høre Ann fortælle om sin tid på Krystalskolen.

Bonusser

BONUSSER

Når du tilmelder dig uddannelsen, får du følgende bonusser med:

 

Tre stk. 1:1-sessioner à 1 time med Merisa (værdi 6000 kr. + moms)

50 % rabat på alle mine øvrige onlinekurser*  (værdi op til 26.200 kr. + moms)

*Rabatten gælder, imens du er på uddannelsen, og gælder ikke de store forløb BMU, BA og BAA

Bjergkrystal
Testimonial-Cammilla_Noomi-Web.jpg

Cammilla Noomi Mohr

Jeg valgte uddannelsen til krystalhealer fordi jeg altid har følt mig tiltrukket af krystaller og mærkede denne tiltrækning vokse. Jeg drømte simpelthen om krystaller om natten, når jeg lukkede øjnene så jeg de smukkeste krystalhuler for mig! Det var som om de kaldte. Jeg valgte specifikt Merises uddannelse fordi jeg var tiltrukket af Merises feminine energi og hendes intuitive tilgang til krystaller. Jeg elsker når der ikke er facit og løsninger og tingene ikke er sort/hvide. Når jeg kan få lov at være kreativ og gøre tingene på helt min egen måde.

For mig har det været et plus at uddannelsen har været flexibel med en blanding af online og live undervisning.

Jeg føler at jeg har fået en kæmpe gave idet krystalhealing for mig er legende let og glædesfyldt og jeg let kan fylde mig selv med kærlighed og glæde i hverdagen.

Undervejs i uddannelsen har jeg arbejdet med et tema som har "spændt ben" for mig i mange år og som jeg endelig føler er blevet opløst! Jeg har fået lys og healing på det og det har været en stor gave.

Tusind tak for en fantastisk rejse. Jeg er så klar til mere!

Testimonial-Jane_B_Johansen-Web.jpg

Jane Birkemose Johansen

Fik din mail ind... Det føltes 100% rigtigt... 20 min senere havde jeg skrevet mig op & så var det gjort ❤️ Var så glad. ❤️ (Altid elsket krystaller ❤️)

Det jeg har fået ud af at tage uddannelserne er: selvudvikling, mere disciplin... I og med det er en uddannelse og ikke bare en bog på reolen så skulle der for alvor findes tid til at studere og implementere. Det "spirituelle" har i den grad fået en langt større plads i mit liv nu, også i den "fysiske" verden ❤️.

Mødt dig Merise ❤️ den dejligste oplevelse af dem alle ❤️. Også været ude over min komfort zone... fået mere selvtillid --> inden for den spirituelle verden (feminin energi for mig) Fantastisk! ELSKER materialet, hvad end det er indholdet/strukturen/måden det er skrevet på ❤️. Så lærerigt, så givende på så mange planer.

Om jeg har udviklet mig under uddannelsen: Oooh yes! :-) ... har i den grad fundet bedre balance mellem feminin & maskulin energi/verden og i den grad fundet en vej/min plads indenfor den spirituelle verden.

Om jeg kan anbefale uddannelserne og Merise: YES! JA! OUI ❤️ :-) af hele hjertet

Er så taknemmelig for dig og alt det du bringer med dig af krydderier i mit liv. ❤️ TAK

Testimonial-Ulla_Larsen-Web.jpg

Ulla Larsen

Reklamen for healer & terapeut udd. kom på et tidspunkt, hvor jeg lige havde spurt guider om hvilke udd. jeg skulle på, og så passede pris og frem møde dag + mængde med det jeg kunne passe ind i min hverdag.

Med uddannelserne har jeg fået en masse praktisk erfaring, selvtillid og en masse god energi og forståelse for verdens energier. Mødt nogle søde og herlige med-kursister

Mødt dig Merise - oplevet dit kære og lysende væsen og din dejlige energi. Total proffesionel og at du lever som du underviser!

Min selvtillid og mine klarsynsoplevelser er blevet meget bedre og tydelige for mig.

Vil klart anbefale både udd. og Merise til dem der har interessen for krystaller.MERISA McDOWALL
 

Merise McDowall

 

 

Jeg er Merisa McDowall, og det er min passion at hjælpe dig til et højt niveau af bevidsthed og tillid, så du kan give din gave til verden frit, med glæde, fyldt med selvtillid og fuldstændig fri for tvivl.

Et højt niveau af bevidsthed og tillid er grundlaget for:

 • at være en stærk kanal for healing og høje vibrationer

 • gode businessevner, som enhver selvstændig har brug for at mestre til et vist niveau

En af mine stærkeste kompetencer er at åbne et felt til højere bevidsthed for andre, så de kan tage personlige kvantespring i sig selv og deres business.

I 1:1-sessioner ser jeg tydeligt dig og dine energetiske forbindelser og spotter lynhurtigt diskrepans og ubalancer, så vi kan sætte ind præcis der, hvor "skoen trykker", og jeg kanaliserer den vibration og information, du har brug for, så du kan nå dine personlige mål om at give din gave til verden.

Min passion kommer fra et oprigtigt ønske om at gøre verden til et bedre sted for alle - dyr som mennesker - og for mig handler det om at hjælpe mennesker til en stadig større og højere bevidsthed. Den vision søger jeg at manifestere ved at løfte selvstændige op i vibration til så høj en bevidsthed som muligt, så de bliver i stand til at give deres gave til verden.

Læs mere om mig her og her.


SKAL DU MED PÅ REJSEN?

Jeg glæder mig SÅ meget til at tage dig virtuelt i hånden og vise dig rundt i krystallernes forunderlige verden!

Her i den nye tid er den verden nemlig endnu mere forunderlig end nogensinde før.

Vil du med?

bottom of page