top of page
olga-bast-ZfEOApJ_h5M-unsplash.jpg

SUPERPOWER BOOTCAMP

Hej kære!

 

Hvor er jeg glad, for at du vil med på Superpower Bootcamp på søndag – det bliver for vildt, og jeg glæder mig SÅ meget til at hjælpe dig tættere på din business superpower! :-D

Det er nemlig min superpower, som jeg får lov til at udfolde, og der er bare ikke noget federe end at udfolde sin superpower, kan jeg love dig.

At gøre det, man er bedst til og elsker, og samtidig hjælpe andre – DET er fantastisk!

Og nu er det DIN tur til at lande DIN business superpower!

 

Din business superpower består bl.a. af din genizone, din unikke gave til verden, dit why, din positionering, din personlighed og karakteristika og din målgruppe, herunder dine stærkeste kompetencer og passioner, din vision og dit livsformål – og en del andre ting.

Vi har 10 timer på Superpower Bootcamp, hvor jeg fører dig gennem de enkelte trin i processen med at finde din business superpower, og selvom 10 timer ikke er meget i den forbindelse, så vil du stadig kunne nå et godt stykke ad vejen, og du vil som minimum få ”syn for sagen”, en masse aha-oplevelser og viden om, hvor skoen trykker for dit vedkommende.


Superpower Bootcamp foregår i en lukket Facebookgruppe, og det første du skal gøre, er at anmode om medlemskab her.

På lørdag lukker jeg alle tilmeldte ind i gruppen, så vi er klar til at gå i gang søndag 15/8 kl. 10.00.

Jeg går live fire gange, og en live vil vare mellem 1 og 2 timer:

  • Kl. 10.00: Første del af processen

  • Kl. 13.00: Spørgsmål og anden del af processen

  • Kl. 16.00: Spørgsmål og sammensætning af 1. og 2. del = din superpower

  • Kl. 19.00: Spørgsmål og afslutning

 

Imellem hver live arbejder du så ud fra de anvisninger, jeg giver dig på den enkelte live, og tag gerne noter undervejs i en live. Så hav pen og papir parat, og sørg for masser af ro til fordybelse og ikke mindst vand og lækkerier, så du ikke går kold (og så du samtidig hygger dig :-).

Lives lægges ind under Vejledninger i gruppen umiddelbart efter, så her kan du finde dem og genlytte alt det, du har brug for i løbet af dagen.

Du har adgang til replay af live-videoerne indtil midnat søndag den 22/8, så du har mulighed for at se dem flere gange, eller hvis du ikke kan være med live.

Jeg er til stede i gruppen jævnligt, så du kan få besvaret dine spørgsmål og komme så langt som muligt i din proces med at lande din business superpower.

Værdien af Superpower Bootcamp er 10.000 kr. + moms, og du får den til 0 kr., så kom og vær med, så du kommer tættere på din business superpower.

Du har ALT at vinde og intet at tabe!

Del derfor også meget gerne den her side med alle de selvstændige, som du tænker, vil have gavn og glæde af at være med.

Det bliver en fantastisk dag med knald på, og jeg glæder mig for vildt til at hjælpe dig tættere på din business superpower! :-D

 

Kærligst,

Merisa

PS!

Allerede nu kan du tyvstarte og få mit gratis minikursus ’Opdag den største showstopper i din virksomhed og de 7 årsager til den’. Her kan du læse mere om, hvad kurset går ud på.

bottom of page