top of page

ELEVERNE SIGER

Katrine_Friis.jpg
Katrine Friis, Bolig i Balance
Om krystalhealeruddannelsen

"Jeg valgte denne uddannelse fordi jeg kunne mærke, at det var præcis det jeg havde brug for...

Det jeg har fået ud af at tage krystalhealeruddannelsen er en lidt lettere tilgang til at være lysarbejder. At man ikke behøver at arbejde så hårdt. Med uddannelsen har jeg oplevet flow og lethed som lysarbejder (noget nyt), og jeg har oplevet uddannelsen som positiv, kærlig, rart og tryg. Har fået en ny tilgang til at have klienter, som ikke koster så meget af min energi.

Merise kan rumme alle på en god og respektfuld måde. Jeg har taget en del uddannelser, men har følt mig ekstra godt tilpas på denne. Du får redskaber med, der forenkler din praksis, men samtidig arbejder dybere og ikke slider på dig som behandler. Det var det jeg skulle lære af Merise. Tak ❤️"

Om krystalterapeutuddannelsen

"Krystalterapeutuddannelsen valgte mig. Jeg følte meget stærkt for at melde mig og det er sjældent det sker. Jeg har fået energi på at praktisere 1-1 sessioner på en ny måde, og under uddannelsen har jeg forfinet mine kompetencer. Jeg har oplevet krystalterapeutuddannelsen som fleksibel, højfrekvent og super relevant. ❤️ Jeg har udviklet mine evner og er blevet bedre til at passe på mig selv. Jeg har også fået "hjælp" til at få mine klienter og mig selv til ny tids energi.

Jeg kan VARMT anbefale dette forløb både professionelt og personligt. Det er hjertevarmt og berigende og hamrende relevant."

Ann_Lethin-Web.jpg
Ann Lethin
Om krystalhealeruddannelsen

"Jeg er vild med krystaller og mødte Merise på en messe. Hendes måde at formidle og fortælle/forklare om krystaller gav rigtig god mening for mig. Hun har en grundig faglig tilgang, og en opløftende og støttende måde at være underviser på.

Jeg har været på en dyb personlig rejse gennem uddannelsen, hvor Merises 1:1 sessioner, der tog udgangspunkt i mit personlige tema var udslagsgivende og en kæmpe gave i forståelsen af de ting jeg stod overfor - så jeg kunne blive en proffesionel krystalbehandler. At uddannelsen primært er online har været dejligt fleksibelt så jeg har kunne tilpasse det min egen hverdag. De fysiske øvedage har også rykket i min personlige udvikling, da vi både skulle give og modtage krystalhealinger - så vi mærkede det på egen krop. Og på øvedagene var der også plads til spørgsmål og grin.

Uddannelsen har gjort at jeg er kommet meget bedre i kontakt med min intuition og dermed taget livtag med og blevet tryg i at behandle intuitivt. Den metode giver mig stor frihed i at behandle og virkningen for klienten, oplever jeg, bliver større end hvis jeg har nogle klare regler og metoder jeg skal holde mig til. Selvfølgelig har det været godt at få grundviden - og derudover har jeg gennem uddannelsen udviklet den behandlingsform, jeg tilbyder nu.

Jeg kan i den grad anbefale Merise's uddannelser, hvis du gerne vil tage ansvar og ejerskab for din egen udvikling. Du får hos Merise virkelig stor udbytte af din økonomiske investering.

Overvejer du at tage en krystaluddannelse så tjek Merise ud."

Om begge krystaluddannelser

"Merise er med sin visdom og sprudlende personlighed en fantastisk og nærværende formidler der er meget givende som underviser. Hendes produkter i krystalskolen er superprofessionelle og med max kvalitet - altså det bedste af det bedste.

Samlet:

Vil du have høj kvalitet og lækkerhed?

Vil du have stor udbytte og valuta for pengene?

Vil du ind i et lærerigt fællesskab?

Vil du med på en personlig og faglig rejse hvor du kommer styrket ud på den anden side?

Vil du vokse menneskeligt og evt. bruge det til dit professionelle behandlervirke?

Så tjek Merise og hendes krystaluddannelser."

Pia_McCormack.jpg
Pia McCormack, Pia McCormack
Om begge krystaluddannelser

"Jeg mødte Merise på en messe efter en veninde havde fortalt om uddannelserne. Den intense og strålende energi måtte jeg simpelthen have mere af :-)

Jeg har bestemt en følelse af at have udviklet mig så meget at mit liv er blevet i bedre balance samtidig med at jeg har udført skønne behandlinger.

I det halve år under Merises vejledning har jeg mødt rigtig mange skønne kollegaer og anderledes klienter.

Det at stifte så dybe bekendtskaber med de skønne sten & krystaller gør også at jeg har stor tillid til mit liv og til det klienterne har brug for. Jeg har også fået langt større kendskab til mine hjælpere og vejledere.

Millioner gange TAK."

Testimonial-Cammilla_Noomi-Web.jpg
Cammilla Noomi Mohr, Magisk Hverdag
Om krystalhealeruddannelsen

"Jeg valgte uddannelsen til krystalhealer fordi jeg altid har følt mig tiltrukket af krystaller og mærkede denne tiltrækning vokse. Jeg drømte simpelthen om krystaller om natten, når jeg lukkede øjnene så jeg de smukkeste krystalhuler for mig! Det var som om de kaldte. Jeg valgte specifikt Merises uddannelse fordi jeg var tiltrukket af Merises feminine energi og hendes intuitive tilgang til krystaller. Jeg elsker når der ikke er facit og løsninger og tingene ikke er sort/hvide. Når jeg kan få lov at være kreativ og gøre tingene på helt min egen måde.

For mig har det været et plus at uddannelsen har været flexibel med en blanding af online og live undervisning.

Jeg føler at jeg har fået en kæmpe gave idet krystalhealing for mig er legende let og glædesfyldt og jeg let kan fylde mig selv med kærlighed og glæde i hverdagen.

Undervejs i uddannelsen har jeg arbejdet med et tema som har "spændt ben" for mig i mange år og som jeg endelig føler er blevet opløst! Jeg har fået lys og healing på det og det har været en stor gave.

Tusind tak for en fantastisk rejse. Jeg er så klar til mere!

Kærlig hilsen

Cammilla Noomi"

Brigitte_Brik.png
Brigitte Brik, Brigitte Brik
Om krystalterapeutuddannelsen

"Jeg valgt denne udd. fordi jeg elsker krystaller, kunne mærke deres energi - og at de anmodede mig om at arbejde mere højfrekvent med dem. Jeg føler de er "gamle venner".

Jeg har fået en udvidet bevidsthed omkring krystaller og ser dem som samarbejdspartnere og motivatorer i mit eget liv. Jeg havde en tung periode med min venindes sygdom og død, hvilket fik mig til at skubbe min udd., - det var supergodt og rigtigt. Udd. har endvidere gjort mig mere bevidst om hvordan mine særlige kompetencer er skruet sammen - også ift. min virksomhed. Merise er eminent til at få mig til at "se tingene fra nye vinkler" - sådan at mine dybe værdier og visdoms-spots accelererer!

Merise og Krystalskolen har mine bedste anbefalinger!"

Ingrid_Kolind_Holm-1000x1000px.jpg
Ingrid Kolind Holm
Om krystalhealeruddannelsen

"Jeg havde søgt forskellige former for healing-uddannelser og blev tiltrukket af dig, Merise, og krystallerne.

Jeg var lidt betænkelig ved at der var online undervisning. Men det er fint at vi har haft øvedage og messedag og at vi kan booke samtaler med dig.

På trods af at det er online undervisning har jeg oplevet uddannelsen super fin, også med Facebook-gruppen hvor vi kan dele oplevelser med hinanden og med dig, hvor vi kan stille stille spørgsmål.

Jeg har lært at bruge min intuition og stole mere på den og har udviklet mig bl.a. ved at arbejde med mine kerneværdier. Jeg kan anbefale uddannelsen og Merise :-)"

Testimonial-Tine_Pinit_Christiansen-Web.
Pinit H. Christiansen
Om krystalterapeutddannelsen

"Jeg valgte denne uddannelse pga min lidenskab til krystallerne, og fordi den er online.

Under uddannelsen har jeg fået en enorm udvikling i mig selv og hvad jeg egentlig står for. Jeg har oplevet at møde skønne mennesker med samme lidenskab og dig Merise, vejledt klienter med dyb viden. At jeg har kunnet tage modulerne i mit eget tempo. Tilpas og lige som det skulle være.

Jeg har udviklet mig meget under uddannelsen, blevet mere selvstændig. At stå i mit lys. Dybere viden til krystallerne, og samarbejdet.

Jeg kan bestemt anbefale både uddannelsen og Merise. Vigtig viden at tage sig tiden til at nørde med krystallerne."

Testimonial-Jane_B_Johansen-Web.jpg
Jane Birkemose Johansen
Om begge krystaluddannelser

"Fik din mail ind... Det føltes 100% rigtigt... 20 min senere havde jeg skrevet mig op & så var det gjort ❤️ Var så glad. ❤️ (Altid elsket krystaller ❤️)

Det jeg har fået ud af at tage uddannelserne er: selvudvikling, mere disciplin... I og med det er en uddannelse og ikke bare en bog på reolen så skulle der for alvor findes tid til at studere og implementere. Det "spirituelle" har i den grad fået en langt større plads i mit liv nu, også i den "fysiske" verden ❤️.

Mødt dig Merise ❤️ den dejligste oplevelse af dem alle ❤️. Også været ude over min komfort zone... fået mere selvtillid --> inden for den spirituelle verden (feminin energi for mig)

Fantastisk! ELSKER materialet, hvad end det er indholdet/strukturen/måden det er skrevet på ❤️. Så lærerigt, så givende på så mange planer.

Om jeg har udviklet mig under uddannelsen: Oooh yes! :-) ... har i den grad fundet bedre balance mellem feminin & maskulin energi/verden og i den grad fundet en vej/min plads indenfor den spirituelle verden.

Om jeg kan anbefale uddannelserne og Merise: YES! JA! OUI ❤️ :-) af hele hjertet

Er så taknemmelig for dig og alt det du bringer med dig af krydderier i mit liv. ❤️ TAK"

Testimonial-Ulla_Larsen-Web.jpg
Ulla Larsen, Nyd Dit Liv
Om begge krystaluddannelser

"Reklamen for healer & terapeut udd. kom på et tidspunkt, hvor jeg lige havde spurt guider om hvilke udd. jeg skulle på, og så passede pris og frem møde dag + mængde med det jeg kunne passe ind i min hverdag.

Med uddannelserne har jeg fået en masse praktisk erfaring, selvtillid og en masse god energi og forståelse for verdens energier. Mødt nogle søde og herlige med-kursister

Mødt dig Merise - oplevet dit kære og lysende væsen og din dejlige energi. Total proffesionel og at du lever som du underviser!

Min selvtillid og mine klarsynsoplevelser er blevet meget bedre og tydelige for mig.

Vil klart anbefale både udd. og Merise til dem der har interessen for krystaller."

bottom of page