top of page
Merise-SH01.jpg

OM MERISA McDOWALL

Jeg er Merisa McDowall, og det er min passion at hjælpe dig til et avanceret niveau af bevidsthed og tillid, så du kan slippe din superpower fri i din virksomhed, fyldt med selvtillid og fuldstændig fri for tvivl.

Et avanceret niveau af bevidsthed og tillid er grundlaget for gode businessevner, samt for at du kan finde din superpower, og det er dermed afgørende, for om du får succes med din virksomhed.

Din superpower er præcis dér, hvor din USP og dit why mødes med dit personlige business-brand og din målgruppe. Selvom det lyder simpelt at finde din superpower, så er det nok den sværeste del af dit virke, hvis du ikke får hjælp. Jeg har mange års erfaring med denne proces og har udviklet en metode, der gør processen både overskuelig og spændende.

 

Din superpower er din bevidstgjorte drivkraft, der konstant holder dig i visheden om din mission, hvorfor du har den mission, og hvordan du udfører den. Og så gør den dig i øvrigt 100 % unik og umulig at kopiere.

Når du har din superpower på plads, vil du opleve, hvordan din virksomhed bliver en legende let forlængelse af dig, hvor du er trådt ind i dit lys og nemt og ubesværet udfolder dig med alt, hvad du er og har.

En del af min superpower er at åbne et felt til højere bevidsthed for andre, så de kan tage personlige kvantespring i sig selv og deres business. Jeg ser tydeligt dig og dine energetiske forbindelser og spotter lynhurtigt diskrepans og ubalancer, så vi kan sætte ind præcis der, hvor "skoen trykker", og jeg kanaliserer den vibration og information, du har brug for, så din superpower lander i dig hurtigt, uden tvivl og med en fantastisk følelse af flow og lethed.

Min passion kommer fra et oprigtigt ønske om at gøre verden til et bedre sted for alle - dyr som mennesker - og for mig handler det om at hjælpe mennesker til en stadig større og højere bevidsthed. Den vision søger jeg at manifestere ved at løfte selvstændige op i vibration til så høj en bevidsthed som muligt, hvilende på et stærkt livsfundament, så de kan lande deres superpower og give deres gave til verden.

Når jeg hjælper bare én selvstændig til at slippe sin superpower fri i sin virksomhed, så vil rigtig mange mennesker blive påvirket til en højere vibration, som igen påvirker deres omgivelser positivt. På den måde sætter vi sammen mange positive ringe i vandet til gavn for verden.

Min historie
bottom of page